Стартира ново тв предаване за фитнес

„Супер сериите“ среща с шампиони, треньори и специалисти в различни спортове

19 февруари 2017 г.

Гребците Георги Божилов и Кристиян Василев участват в първото предаване

Снимки: БНТ

Големи български спортисти ще разказват своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успехаединственото у нас предаване за фитнес „Супер сериите“. Излъчването му започва от 20 февруари по БНТ HD.

Срещи с шампиони в различни спортове, отбелязали възхитителни постижения, ще демонстрират ефективни тренировъчни методи, които са им помогнали да покажат най-доброто от себе си. Препоръки ще дават щангистът Иван Марков, самбистките Мария Оряшкова и Изабел Христова, популярни атлети и звезди от колективните спортове.

В първия епизод гостуват българските гребци – участници в Олимпийските игри в Рио де Жанейро - Георги Божилов и Кристиян Василев. Те ще разкажат какво включва тяхната подготовка за елитния спорт, как поддържат форма, какъв хранителен режим следват и как предпочитат да си почиват. Двамата ни изявени спортисти ще припомнят вълненията си от олимпийските дни в Рио 2016.

Марина Декова ще покаже най-ефективните изолирани упражнения за седалищни мускули и задни бедра, които използва и препоръчва

Треньорът Марина Декова ще консултира зрителите на БНТ HD как да оптимизират своите тренировки и да направят заниманията си в спортната зала по-ефективни. Добрите примери на фитнес-фенове и треньори ще разказва рубриката "Супер резултати".

Опит и препоръки ще споделят популярни треньори, в предаването ще бъдат демонстрирани интересни и нови методи за тренировки, а зрителите ще се запознаят с критериите, по които да избират най-подходящия за тях инструктор, с различни режими на хранене и комплекси от физически упраждения, които помагат за преодоляване на здравословни проблеми.

Експертът по суплементиране Кирил Танев ще запознае зрителите с фалшивите добавки и с начините да ги разпознаваме. Той и Марина са сред консултантите на „Супер сериите“, както и Румен Спецов, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев.

В досегашните епизоди на „Супер сериите“ са участвали най-титулованият български гимнастик Йордан Йовчев, световноизвестният цирков акробат Енчо Кирязов, трикратният шампион по бодибилдинг и участник в няколко издания на „Мистър Олимпия“ Добри Делев, параолимпиецът Михаил Христов, фитнес моделът Биляна Йотовска. Те отчитат над 2 милиона гледания.

Телевизионната версия се реализира от BodyConstructor. Епизодите ще бъдат излъчвани всеки понеделник от 22:40 часа по БНТ HD, могат да бъдат гледани и в сайта на обществената телевизия www.bnt.bg.

 

Коментари
Последни видеа