С деца на цирк

По случай 1 юни ONE DANCE WEEK пуска в продажба специален семеен билет

Снимка: Chris Herzfeld

Виртуозно цирково вълшебство предстои чак на 19 октомври, но ви го споделяме от сега, за да зарадвате и себе си и децата със семеен билет, който организаторите пускат в чест на Деня на детето 1 юни. С този билет можете да гледате заедно висша акробатика от далечна Австралия. Без илюзии, костюми или предпазни въжета. Със спиращи дъха каскади и забавно настроение. Такова е главозамайващото преживяване A SIMPLE SPACE. 

Семейният билет важи за спектакъла на 19 октомври 2019 от 11:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“ - Пловдив. От него могат да се възползват тричленни, четиричленни и петчленни семейства. Всички семейни билети важат за Зона 2, която се намира на сцената. Спектакълът е подходящ за деца над 7-годишна възраст.

Седемте дръзки акробати от Gravity & Other Myths обичат да поддържат нещата семпли. Кой се нуждае от специални ефекти, обезопасителни въжета, блестящи костюми или дори обувки, когато има на кого да се опре? Буквално. 


Снимка: Steve Ullathorn
Предизвиквайки се един друг в поразителен унисон, акробатите умело превръщат телата си във въже за скачане, човешки трамплин и какво ли още не,  докато изпълняват “на чисто” едни от най-сложните циркови трикове. Зрителите, разположени само на сантиметри от случващото се на оголената сцена, ще могат да усетят отблизо топлината на телата и да чуят всеки дъх на талантливите артисти. 
“Цирк дю Солей с юмруци от желязо“ – споделя за зрелищното представление ExpressUK.
Придружени с перкусии на живо, акробатите ще прелитат свободно над публиката и ще предизвикат законите на физиката. Приглушеното осветление също се управлява от самите изпълнители, а усиленото им дишане се превръща в част от саундтрака на спектакъла и константно напомня, че случващото се на сцената е съвсем на истина. 

Снимка:  Andy Phillipson
Основана през 2009 г. в Южна Австралия, GRAVITY & OTHER MYTHS създава ангажиращи произведения в сферата на акробатичното изкуство, като акцентира върху “честния” подход към изпълнението. Как? Като се отдалечава от традиционните циркови и театрални модели и работи към сливането им с акробатичния физически театър. 
Спектакълът A SIMPLE SPACE се превръща в международна сензация и обира овациите на публиката и критиката вече в 14 различни държави на 6 континента и е сред най-зрелищните събития в програмата на ONE DANCE WEEK 2019.
Семейният билет ще може да бъде закупен само на 1 юни чрез форма, която ще бъде достъпна през Facebook страницата на ONE DANCE WEEK, както и на официалния сайт на фестивала.

Коментари
Последни видеа