Стефан Вълдобрев, който пее на покрива

Певецът ще изнесе "зелен концерт" в Музейко - Новите родители препоръчват

В последната неделя на април ще имаме възможност да видим, слушаме и разменяме усмивки със Стефан Вълдобрев. Дни, преди големия си концерт на 11 май в НДК,  на 29 април певецът ще изнесе “зелен концерт” на покрива на Музейко за всички свои малки почитатели.

Той се включва в инициативата на детския научен център “Музейковец за един ден”, в рамките на която известни българи се срещат с любознателните малчугани, за да им представят по забавен и предизвикателен начин своите професии, интереси и хобита в сферата на науките и изкуствата. До момента Музейковци за един ден бяха диригентът Макисм Ешкенази, актрисите Ани Пападопулу и Марта Вачкова,  музикантът Рафи.

Тази седмица в Музейко започва и записването за Умната лятна ваканция, разработена от неговите образователни експерти и педагози за деца между 7 и 11 години. Който се интересува, може да избира между три програми: целодневна ваканция на български език, полудневна ваканция на български език и полудневна ваканция на английски език.

Програмата ще се провежда на седмична база през юни, юли и до средата на август. Тя ще разкрие на младите изследователи нови светове в науката и изкуството под формата на 5 тематични дни всяка седмица: Ден на птиците, на дърветата, на Земята, на животните, на небето. Различните авторски формати са разработени от учени, творци и педагози. 

Коментари
Последни видеа