Всяка неделя - ден на татковците

В Музейко

Снимки: Музейко

Съвсем малките бебета и децата до 5 г., заедно с техните придружители, да намерят различно място за образователни игри и забавление в София - с тази идея детският научен център Музейко посвещава февруари на активности, които стимулират въображението и сетивата и развиват мисълта и уменията за запомняне у най-малките посетители.

Те и родителите им ще могат да се включват в ателиета за рисуване и музика, активности за здраве, срещи и дискусии с експерти. 

Акцентът в програмата през февруари е поставен всяка неделя в Ден на татковците. Важната роля на мъжете за детското възпитание и развитие е чудесен повод да се отдели специално време за най-малките и техните бащи. Строителна работилница и спортни упражнения са сред полезните и интересни занимания, в които те могат да се включат заедно, а билетът за вход за татковците на децата между 0 и 5-годишна възраст е на половин цена.

Каква е програмата

Вторник - Ден на здравето

Сряда - Ден на музиката

Четвъртък - Ден на цветовете

Петък - Ден на сетивата

Събота - Ден на специалиста

Неделя - Ден на татковците

Всички дейности от програмата в „Месец за най-малките“ са включени в билета за Музейко, като за децата до 4 г. входът е безплатен.

През февруари продължават работилниците и ателиетата от постоянната програма на Музейко, които разказват за вълнуващия свят на науката и вдъхновяват за знание и творчество децата над 5 г. Предвидени са допълнителни дейности в рамките на междусрочната ваканция (04-08 февруари) и на 6 февруари, понеделник, Музейко ще работи извънредно. Подробностите са тук.

 

 

Коментари
Последни видеа