Брад Пит се отказва от борбата за децата

С Анджелина Джоли продават сватбеното си имение

22 октомври 2016 г.

Снимка: Guliver/ Getty Images

Брад Пит няма да подава иск за съвместна опека над шестте деца, които отглеждаха с Анджелина Джоли преди тя да подаде молба за развод преди месец, твърди letidor.ru, цитирайки източници от обкръжението на холивудския актьор и продуцент.

Той е решил да не трамвира децата с медиен шум и преследване на папараци около съдебните дела с майка им за правата и се отказва от борбата за съвместно попечителство, тъй като приоритет за него е физическото им и душевно здраве, според приятели на звездата.

Съгласно споразумение, постигнато по-рано, временна опека над децата получи Джоли, а на него му беше разрешено да се срещне с две от момичетата - Шайло и Захара в присъствие на терапевт, припомня изданието.

Днес стана ясно още, че двойката продава шато Миравал във френския прованс, където бе сватбата им преди две години. Това съобщава Мениджър нюз като се позовава на US Magazine и според един от източниците на изданието Миравал вече е оценено и всеки момент ще се появи на пазара.

Там звездната двойка създаде собствен винен бранд от лозята на имението. Раздялата ще доведе до промени и в доскоро семейния бизнес с вино. Сега все още на етикетите са имената на Джоли и Пит, но от следващия сезон лейбълът ще бъде без имена.

Друг източник пък твърди, че звездната двойка възнамерява да разпродаде цялото си съвместно имущество.

Коментари
Последни видеа