Аштън Къчър потвърди официално пола на бебето

Заедно с Мила Кунис ще си имат и син

Снимка: Instagram / ashtonmila

По време на The Today Show по NBC популярният актьор Аштън Къчър за първи път обяви пред публика пола на бъдещото дете, което чакат с Мила Кунис, и сподели мисли за бащинството.

„Уайът отива при Мила, докосва корема ѝ и казва: „Братче!“. После сочи моя корем и казва: „Бира“... Както виждате, тя разбира какво имаме в коремите си, но едва ли е наясно, че братчето ѝ ще се отличава от нейната пластмасова кукла“, разказва актьорът.

Въпреки че Мила Кунис и Аштън Къчър вече имат двегодишна дъщеря, той, по негови признания, е изплашен от предстоящите промени в семейството. „Аз съм в ужас“, заявява той.

Но все пак актьорът признава, че докато преди появата на Уайът е изчел много книги и огромно количество информация за бебетата, сега не прави нищо подобно. "Децата са много силни – това трябва да осъзнаят родителите. Малките не се пречупват лесно“, добавя Къчър.

В предаването актьорът разказа и как семейството е отбелязало втория рожден Уайът в стила на детския рисуван сериал Peppa Pig, към който са пристрастени.

Напомняме, че момиченцето се роди на 30 септември 2014 г. Сега Мила Кунис е в последните седмици на бременността и скоро ще роди син. Двойката е на върха на щастието, че ще си има и момче, пише letidor.ru.

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.