Део: Иска ми се да присъствам и на второто раждане

Той и съпругата му Мариана очакват второ дете през февруари

Снимка: Facebook

Най-прекрасната новина, която може да се чуе навръх Бъдни вечер, оповестиха Деян Славчев-Део и любимата му Мариана - че ще си имат второ детенце. Двамата гостуваха в предаването на bTV „Тази сутрин“.

Популярният тв водещ не скри вълнението си, когато каза, че бащинството е променило целия му свят и сподели огромната си радост от новото щастие, което предстои в семейството му.

43-годишният Део и Мариана сключиха брак през миналата година, а първият им син Борислав се роди на 20 април 2016 г. Тогава той написа в своя профил в социалната мрежа: „С моята другарка Мариана си имаме момченце - Борислав, да ни е жив и здрав. Благодарим от сърце на прекрасния екип на САГБАЛ "Др.Щерев". Целувки. Правете любов,бандаааааа!”

Днес актьорът и водещ на "Спорт Тото" по bTV и неговата любима, която е от българо-нигерийски произход, разказаха подробности за втората бременност. Мариана обясни, че след изследвания е установено, че тя има заболяване, при което кръвта се съсирва много бързо и не стига до бебето.

„Два пъти преживях травмата спонтанен аборт и си казах, че няма да преживея трети аборт. Решихме да си родим отново и започнах терапия, при която всеки ден си бия инжекции“, сподели съпругата на Део Славчев.

Първият път таткото присъства на раждането и още тогава обяви, че е на върха на щастието. „Иска ми се да присъствам и на второто раждане, защото е момент, когато ставаш свидетел на чудо, само се молим всичко да е наред със здравето“, добави той.

Голямо честито за хубавата вест и очакваме само хубави новини от тези двама нови родители!

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа