Backstreet Boys трогва със семеен клип

Музикантите заснеха видео към новото си парче с жените и децата

07 януари 2019 г.

Снимка: Guliver/ Getty Images

В целия свят няма по-добро място от близкия човек – това е идеята на No Place, новото парче на Backstreet Boys, което групата пусна в навечерието на премиерата на поредния си албум.

За да бъдат още по-убедителни, музикантите заснеха клип на песента, в който участват техните семейства. „Искахме да ви покажем как живеем, нашите домове“, отбелязаха изпълнителите, като пуснаха видеото в Instagram. Само за 3 дни то е видяно над 2 милиона пъти.

Интересното е, че всичките петима музиканти от Backstreet Boys – любимата група на тийнейджърите през 90-те, са женени с деца.

От съпругата си Леан Уолъс, която е модел и актриса, Брайън Литрел има син Бейли. Той е вече на 16 години и според феновете на популярната навремето момчешка група, Бейли е копие на татко си.

38-годишният Ник Картър – най-младият солист на групата, също има син, на 2 годинки от съпругата си Лорен Кит, която е актриса и фитнес инструктор. Момченцето е сред героите във видеото. В него можете да видите още 10-годишният Мейсън и 5-годишният Максуел – синовете на другия вокалист Кевин Скот Ричардсън от танцьорката Кристин Уилиц.

Двама сина има и Хауи Дороу - Джеймс и Холдън от връзката си с Лий Бониело. Само Ей Джей Маклийн – петият член на групата, има момичета. Съпругата му Рошел Каридис роди дъщеричките Ави и Лири.

"Колко са сладки семействата ви!", "Намерих песен за сватбата си", "Страхотно е, че ни позволявате да влезем във вашите домове!“, коментират почитателите на американската попгрупа. Някои от тях са отраснали с парчетата на Backstreet Boys, която миналата година отбеляза 25 години от създаването си.

Чуйте и вижте как изглеждат и звучат днес.

Коментари
Последни видеа