Дуейн Джонсън-Скалата: Ще пробвам до момче!

Съпругата му скоро ще роди момиченце

16 април 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

"Не ми се получава. Не мога да правя момчета. Но ще продължа да се пробвам!“, заяви Дуейн Джонсън-Скалата, който очаква в най-скоро време раждането на третото си момиченце. 
Съпругата му Лорън Хашиян се очаква да роди тези дни. 
По думите на Дуейн да бъде сред толкова жени е вълнуващо, но той много иска да има и момче. 

45-годишният актьор с много хумор обяснява, че доста се старае, но с формулата на наследника нещо все не му се получава.
„Пак ще е момиче. Момчета не ми се получават, но ще продължа да опитвам. В това е цялото удоволствие“, призна наскоро той в интервю.

Семейството планира да нарече момиченцето Тия.
Звездната двойка вече има 2-годишна дъщеря Джазмин Лия, а Дуейн има 16-годишна дъщеря - Симон от първя му брак с Дани Гарсия, пише The Sun.

В предишни интервюта, актьорът е заявявал, че е много щастлив, че ще възпитава още една дъщеря.
„Аз съм възпитаван от жени. Това ще е третата ми дъщеря. Обграден съм от силни женски хормони – от естроген. Дайте ми повече естроген!“, възкликва той.

За първи път Джонсън обяви за бебето и, че ще е момиче още през декември, като използва 2-годишната Джазмин да съобщи новината в личния си профил в инстаграм.

Скалата често говори в социалните мрежи за бъдещето бащинство и за своите отговорности.

Снимка: instagram
Вие се надявате, че никога няма да се стигне до извънредна ситуация, в която да изявите добра подготовка и умения да се справите. От момента, в който разбрахме, че ще имаме ново бебе, исках аз и семейството да сме сигурни, че може да се справим с такива ситуации и преминахме CPR курс (курс за оказване на първа долекарска помощ, който се организира от Червения кръст).
Да кажа още – бебето на снимката не е истинско и не е мое. Част от обучението е."

Снимка: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Актьорът Дуейн Джонсън, Джазмин и съпругата му - певицата Лорън Хашиян по време на церемонията за честване на Дуейн Джонсън, който получава звезда 2624 в алеята на Холивуд.
Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Рецепта за магия

18 януари 2019 г.

Окото

18 януари 2019 г.