Лив Шрайбър със симпатично селфи със сина си

Актьорът е известен с това, че е близък с децата си

05 октомври 2016 г.

Снимка: Instagram

Наскоро Лив Шрайбър стана на 49, но си остава млад по душа. В своя Instagram той публикува неочаквано селфи със сина си. Но него звездата от сериала „Рей Донован“ и неговият 9-годишен син Саша мръщят вежди с пяна на главата. До снимката Шрайбър е написал следното: „Упс... Това изражение може да означава само едно...“ и остави феновете си да спорят какво точно означава това. Ако съдим по „Рей Донован“, за ролята си в който тази година беше номиниран в категорията „най-добър актьор в драматичен сериал“, тази физиономия може да означава само едно – проблем. Намръщеното и сериозно лице са едни от запазените марки на актьорското му превъплъщение в Рей Донован - бивш боксьор и настоящ наемник, който оправя кашите на богатите и известните в Ел Ей.

На тазгодишните награди Еми. Снимка: Instagram

Шрайбър често публикува в Instagram снимки с децата си и е много близък с тях. Освен Саша, актьорът има и по-малък син – 7-годишния Самюъл.

Първият учебен ден. Снимка: Instagram

И двете деца са от връзката му с актрисата Наоми Уотс. За съжаление през септември двойката обяви, че се разделя, след 11-годишна връзка, но ще продължи да отглежда децата си заедно.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.