Любо Нейков пътува с тениска на дъщеря си

Актьорът се разделя драматично с Анна всеки път, когато тръгва на турне

28 януари 2020 г.

Снимка: bTV, "Столичани в повече"

Душата на „Комиците“ Любо Нейков призна, че се разделя трудно с дъщеря си Анна. Всеки път, щом тръгне на турне, той взима нейна вещ, обикновено дребна играчка или аксесоар от гардероба ѝ.

Носи си ги като амулет на доброто и съкровен спомен от най-скъпия човек.

„Когато беше бебе, хващах чорапчето, издърпвах го и си го прибирах в джоба.“, сподели за bTV актьорът.

Последната му придобивка за пътешествия е тениска, върху която е отпечатана рисунка на Анна- сърце със сгушено в него мече. „Ани ми каза, че ще чака да ѝ върна фланелката, което значи, че ще чака да се прибера жив и здрав“, обясни развълнувано Нейков.

Тв продуцентът е изключително грижовен и отговорен родител и сред доказателствата за това е осиновяването на Ина, дъщерята на брат му, който си отиде през 2013 г. Момичето вече работи като акушерка в Майчин дом, а

Миналата година сбъдна мечтата си да влезе в сериала „Откраднат живот“

който чичо ѝ прави с Евтим Милошев за Нова тв. Ина, която е изключителен фен на поредицата, сложи престилката на мед сестра и си направи селфи с любимия екранен доктор - Борис Тасев (Наум Шопов).

След като влезе в историята като продуцент и звезда в българския сериал с най-голямо екранно дълголетие – „Столичани в повече“, Любо Нейков ще обиколи страната със спектакъла „Женитба“.

Комедията на Гогол ще се играе премиерно на 9 февруари в „Сълза и смях“, а след това ще радва зрителите в Благоевград, Варна, Пловдив и Стара Загора.

Коментари
Последни видеа