Арнолд Шварценегер с трогателен поздрав към по-малката си дъщеря

Многодетният татко: „Миговете, в които те приспивах, са много по-щастливи от всички премиери и състезания“

24 юли 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty images

Известният холивудски актьор, културист, предприемач, политик и 38-и губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е и баща, изпълнен с доброта и обич към многото си деца. Вчера малката му дъщеря, Кристина Мария Шварценегер навърши 28 години и за рождения ѝ ден любвеобилният татко я поздрави не само лично, но и с мил поздрав на страницата си в Instagram.

„Ти имаш най-голямото сърце и най-острия ум. Честит рожден ден! Когато мисля за най-добрите моменти от живота си, си спомням времето, когато спеше на гърдите ми, и то е много по-щастливо от всички премиерни филми, набирането на средства за благотворителност и състезания. Много се гордея с теб и много те обичам“, обърна се Шварценегер към дъщеря си.

Снимка: Instagram

„Обичам те, татко!“, отговаря Кристина в коментар под снимката, редом със стотиците  хубави пожелания и поздравления за празника на момичето. Има и коментари, като: “Вие сте най-добрият баща! Абсолютно сте прав, че нищо на света не може да донесе повече радост от нашите деца“ и “Истинските мъже обичат дъщерите си повече от живота”.

Прочутият Терминатор (шестият филм с това заглавие ще има премиера през ноември) има един незаконен син Джоузеф, както и четири деца от бившата си съпруга Мария Шрайвър - две дъщери и двама сина: Крис, Патрик, Катрин и Кристина. Той поддържа топла връзка с всички тях, винаги ги подкрепя с удоволствие и винаги ги поздравява на празниците в личния си блог.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа