Бионсе ще вземе на раждането 5-годишната си дъщеря

Притеснява се, да не би малката да се почувства изоставена

06 юни 2017 г.

Снимка: Instagram / beyonce

Певицата и рапърът Джей Зи ще вземат и Блу Айви на раждането, защото се притеснявали да не би да се почувства тя изоставена. Съпрузите очакват близнаци всеки момент и много се вълнуват как това ще се отрази на дъщеря им. Съвсем обичайно е в центъра на тревогата на родителите да е чуството на ревност към по-малките братя или сестри, коeто Айви би могла да изпита.

Снимка: Instagram / beyonce

Затова Бионсе и Джей Зи избрали необичаен начин, който мислят, че ще помогне на дъщеря им по-леко да приеме ролята на голямата сестра, и решили да я вземат на раждането. "Те се притесняват, че при раждането на близнаците дъщеря им може да се почувства самотна, изоставена, затова правят всичко, за да бъде тя съпричастна със случващото се на всички етапи", цитира източник The Daily Mail.

Съпрузите подходили към въпроса за присъствието на Блу Айви на раждането съвсем сериозно - вече на момиченцето е ушита униформа от френската модна къща Givenchy на стойност 1015 долара.

Бременността на 35-годишната Бионсе е една от най-обсъжданите в социалните мрежи и средствата за масова информация. За това, че очаква близнаци, певицата съобщи на 1 фивруари, а постът й донесе рекорд, като събра 8 милиона харесвания.

Превод: Надя Горанова

Коментари
Последни видеа