Енрике Иглесиас: Анна Курникова е майка-супергерой

Певецът за семейната идилия с близнаци

21 юни 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Новината, че прочутият певец Енрике Иглесиас и неговата любима – руската тенисистка Анна Курникова си имат близнаци, ни зарадва в края на миналата година.

Сега сме окрилени от интервю на звездния татко за испанското списание „Ола!“, в което той разкрива как се е променил животът им с появата на двете дечица Николас и Люси.

43-годишният певец признава, че животът му е вече немислим без сина и дъщеря му и много иска да бъде достоен техен баща и да им помогне да пораснат добри хора. Енрике изразява съжаление, че в момента има много работа, и с бебетата се занимава изцяло Анна Курникова.

Тя, по думите му, е великолепна майка. „Много хора ме питат как успяваме да се справим с две деца, след като и с едно е доста тежко. На това отговарям, че Анна е настоящият супергерой“, разкрива Иглесиас.

Снимка: Instagram

Тази снимка, която Иглесиас публикува в профила си в социалната мрежа, е събрала близо 900 000 харесвания и има защо - запечатала е един от редките моменти, в които таткото може да отмени любимата си за малко в майчинските грижи. 

Eнрике и Анна са една от най-стабилните звездни двойки - те са заедно повече от 15 години. Двамата се запознават през 2002 г., по време на снимките на клипа за парчето Escape.

Марина Атанасова, източник: letidor.ru

Коментари
Последни видеа