Предизвикай се с кауза и спечели страхотни награди

Всяка регистрация за благотворителното събитие „Предизвикай се с кауза“ подкрепя българското образование и дава шанс за спечелване на над 100 награди

Снимка: "Заедно в час"

Над 100 страхотни награди очакват всички, които се регистрират за благотворителното събитие „Предизвикай се с кауза“ на „Заедно в час“ тази пролет. Сред тях има ваучери за приключения и фитнес активности, спортни артикули, вдъхновяващи книги и др.

Наградите са осигурени от партньори на събитието безвъзмездно и целят да осигурят допълнителен стимул за участниците в инициативата.

Събитието Предизвикай се с кауза

Предизвикай се с каузае нестандартно спортно събитие, което ще се проведе на 30 май в различни точки на България и света. Целта на инициативата е да обедини хиляди хора от страната и чужбина, които вярват, че образованието е ценност за цялото общество, като ги провокира в рамките на един ден да изпълнят лично спортно предизвикателство. Събитието е отворено за хора на различни възрасти и без значение от тяхната физическа подготовка.

Всички, желаещи да се включат, трябва да се регистрират предварително на сайта на събитието със символично дарение за „Заедно в час“.

В регистрационната форма участниците избират от спортните категории – ходене, бягане, плуване, колоездене, катерене или друга по избор. След това остава сами да оформят своето предизвикателство и да го изпълнят до 30 май или на самата дата.

Томболата и наградите

Всяка регистрация за „Предизвикай се с кауза“ автоматично включва и записаните участници в томбола с награди. Те ще бъдат изтеглени чрез томбола на 2 юни.

Ето и наградите до момента:

- Ваучери за рафтинг и каяци от Reflip;

- Месечни карти за спортни активности в Garitage Park Sport Center;

- Ваучер за преживяване с Utopia Forest;

- Достъп до дигитални лагер школи по програмиране от logischool;

- Курс по мобилност и книги от Инес Субашка;

- Ваучери за преживяване по избор с Go Go Adventures;

- Ваучери за 3 месеца катерене от Walltopia;

- Ваучери от Sport Depot;

- Ваучери от Asics;

- Бройки от книгата „Да тичаш към себе си“ на ултрамаратонеца Краси Георгиев от AMG Publishing;

- Ваучери за тренировки и индивидуална консултация от Motivity;

- Ваучери от ozone.bg;

- Ваучер за двама за пътуване с кораб „Анастасия“, посещение на музейната експозиция на остров Света Анастасия и 3D експозиция от ОП „Туризъм“, Община Бургас;

- Ваучери за уроци по народни танци в школа „Свиленица“ за двама;

- Ваучери за онлайн курс по презентиране от 365 labs;

- Шоколади от Станимира Шоколадовата къща;

- Zero Waste продукти от Valdera Life;

- Индивидуални тренировки и бутилки от MaxFit;

- Ваучери за достъп до My MultiSport от MultiSport и др.

Информацията за наградите непрекъснато се допълва, а подробности може да следите на сайта на „Предизвикай се с кауза“ https://zaednovchas.bg/sport/.

Освен компаниите, които осигуряват награди за томболата партньори на „Предизвикай се с кауза“ са още технологичната компания Nexo, Garitage Park, Garitage sports center, зала „Левски София“, детска градина „Веселото Гардже“, CrossFit Vitosha, Vlado Volley, BRUM Scooters и Logischool.

Медийни партньори на събитието са bTV и сайтовете Майко мила, Под моста, Обекти, Новите родители, Лицата на града, Програмата, Go Guide, My Sofia, YouthHub, sCool media, Списание 360, Списание 8 и НПО порталът.

Прочетете още:

Кои са известните лица, които ще се предизвикват с кауза

Формула за успешно предизвикателство с кауза

Как да се предизвикате с кауза тази година

Следете събитието и във Facebook и Linkedin.

 

 

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.