Тийн любимката Манди Мур със звезда в алеята на славата

26 март 2019 г.

Снимка: Guliver/Getty Images

Музикалната и кино икона на тийнейджърите от близкото минало, актрисата и певица Манди Мур бе удостоена със звезда в Алеята на славата в Холивуд вчера, дни, преди да навърши 35.

Тя самата е едва на 11 години, когато музикалният ѝ талант е забелязан и не след дълго участва с успех в турне на "Бекстрийт бойс". След този първоначален тласък следва и самостоятелен албум през 1999 г., заради който критиката я нарежда до поп принцеси като Кристина Агилера и Бритни Спиърс.

В кариерата ѝ са записани още 4 самостоятелни албума, роли в клипове на други музиканти, сред които Елтън Джон, и в много тийн комедии и драми. Някои от тях са "Незабравимата" по едноименния роман на Никълъс Спаркс , "Дневниците на принцесата", "Как се запознах с майка ви". 

Мур не се спира - снима, пее, записва, пуска авторска линия облекла, участва в модни дефилета, дори получава награда за новаторство в модата.

Тя има любовни връзки с тенисиста Анди Родик, с актьорите Уилмър Валдерама и Зак Браф. Била е съпруга на музиканта Райън Адамс, а преди няколко месеца се омъжва за музиканта Тейлър Голдсмит, с когото се запознава в Instagram.

Очакваме още хубави новини от нея!

Коментари
Последни видеа