Меган Маркъл и принц Хари показаха новородения си син за първи път

Съпрузите не скриват щастието си

Херцогът и херцогинята на Съсекс​ с първородния си син, снимка: Dominic Lipinski - WPA Pool / Getty Images

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл позираха с новородения си син по време на фотозапис в зала „Св. Георги“ в замъка Уиндзор, Великобритания днес - два дни, след като Меган роди момченце в понеделник, 6 май в 05:26 ч. И, както се вижда на снимките, двамата греят от щастие, а младата майка изглежда във възхитителна форма!

Цялото кралско семейство поздрави новите родители с радостното събитие, а днес те се срещнаха с журналисти, за да покажат своето първо дете.

Бебето е седмо по ред в наследяването на британския тронснимка: Dominic Lipinski - WPA Pool / Getty Images

Когато то се роди принц Хари не скри радостните си емоции, коментирайки появата на дългоочаквания си син на бял свят и сподели пред света, че е безумно щастлив, че е станал баща. Той каза още, че никога не е изпитвал нищо подобно досега. Все още не се казва името на детето.

Според някои източници младата майка се е отказала от идеята да наема детегледачка и съпругът ѝ я подкрепя в това. Двамата споделят мисълта, че основната грижа за бебето лежи на неговите родители, а майката на Меган Маркъл, Дория Регланд се записа на курс за грижа за деца още миналата есен, когато стана ясно, че дъщеря ѝ е бременна.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа