Оливия Уайлд не се страхува да покаже новородената си дъщеря

Актрисата споделя красив портрет с почитателите си

20 октомври 2016 г.

Снимка: Instagram / oliviawilde

Много хора се притесняват да показват децата си в общественото пространство, особено, когато те са съвсем малки, и причините за това са най-различни: суеверия, страх от „лоши очи“ и негативна енергия, която може да попие детето...

Но нищо от това не важи за звездата от сериалите "Доктор Хаус“ и "Ориндж Каунти" Оливия Уайлд. Тя роди на Международният ден на момичетата 11 октомври и преди дни публикува в Instagram първата снимка на дъщеричката си Дейзи Джозефин Съдейкис.

А сега на нейната страница в социалната мрежа се появи великолепен портрет на двете - майка и бебе, на който момиченцето спи, полегнало на майчината гръд, а Оливия се усмихва нежно – като в картината на Леонардо да Винчи Мадоната с младенеца.

Уайлд и американския актьор Джейсън Съдейкис станаха родители за втори път, първото им дете - Отис Александър се роди през април 2014 г. Красивата 32-годишна актриса споделяше охотно свои снимки като бременна, но се отнася с раздразнение към папараците, които я преследваха прекалено активно, докато чакаше появата на малката Дейзи. 

Еми Спасова

 

Коментари
Последни видеа