Принц Джордж се учи да готви

Любимото ястие на 3-годишното момченце са спагети

Принц Джордж с майка си Кейт Мидълтън. Семейството присъства на военно авиошоу във Фейърфорд, Уелс, 8 юли 2016.

Снимка: Guliver / Getty Images

Кейт Мидълтън признава, че малкият принц – 3-годишният ѝ син Джордж вече помага активно в кухнята, но тази помощ има и обратна страна – общата им работа често придобива стихиен характер, пише letidor.ru.

„Когато с Джордж готвим в къщи, шоколадът и сиропът се оказват навсякъде и хаосът е пълен“, казва херцогинята на Кембридж по време на кулинарен урок за подрастващи в един от социалните центрове в Лутън.

Любимото ястие на младия готвач били спагети. За да си ги направи само обаче, момченцето трябва да порасне, защото е нужно да се кипне вода, а тя, както е известно, не е детска игра.

Неотдавна излезе книгата The Royal Touch от бившия шеф готвач на двореца в Кенсингтън Каролин Роб. В нея се разказва за кулинарните предпочитания и способности на кралското семейство, включени са и конкретни рецепти. От бестселъра става ясно, че Кейт Мидълтън и принц Уилям нямат личен готвач и често тя готви за своя съпруг и децата. И както отбелязва Роб, принц Уилям е във възторг от нейните закуски, обеди и вечери.

В The Royal Touch се разказва и че семейството не спазва специални диети, а просто се старае да избягва консумацията на вредни храни и чесън – него, заради неприятния дъх.

Коментари
Последни видеа

Бъди различен

06 август 2020 г.

Цар куче

05 август 2020 г.