Като две капки вода: Мила Йовович и дъщерите ѝ

Малката Дашиел и голямата Евър приличат поразително на красивата си майка

02 ноември 2016 г.

"Няма нищо по-хубаво от това да се прибера вкъщи и да си легна до моите гушковци!“, пише актрисата и модел Мила Йовович до нова снимка с малката си дъщеричка, която сподели в Instagram и която бе приета с особен възторг от почитателите на актрисата. Сладката Дашиъл Едън се роди преди година и половина и е буквално нейно копие.

Феновете ѝ моментално обсипаха звездата с комплименти и отбелязаха, че детенцето започва да прилича поразително много на нея: „Също толкова красива, както и първата дъщеря и също така прилича на майка си“, „Тя има вашите очи“, „Мила, вие сте създали две малки и уникални свои копия“ са малка част от коментарите.

Снимка:  Instagram / millajovovich

Преди време актрисата, родена в Украина, публикува в социалната мрежа и корица на сп. VS, на която позира с по-голямата си дъщеричка, 8-годишната Евър Габо.

Неотдавна звездата от „Завръщане в синята лагуна“, „Петият елемент“, „Хотел за милион долара“ си направи селфи пред рисунки на по-голямото момиченце с думите: „Аз съм майка на процъфтяващ модерен художник. Да вдъхновявам моите деца да намерят своята страст е почти единствената ми работа като майка. "

Фото: Instagram / millajovovich

През 2009 г. Йовович се омъжи за режисьора на „Заразно зло“ Пол Андерсън, а преди сватбата бяха двойка около 7 г. Това е трети брак за актрисата, която преди бе омъжена за Люк Бесон и Шон Андрюс.

Еми Спасова

 

Коментари
Последни видеа