2-годишната принцеса Шарлот за първи път на корта

Дъщерята на Кейт Мидълтън имала вроден усет към тениса

05 декември 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty

Принцеса Шарлот взе своите първи уроци по тенис в елитния клуб Hurlingham.
Малката явно се увлича по спорта и играта ѝ допада.

Въпреки невръстната си възраст 2-годишната Шарлот вероятно е надарена с природен талант и тенисът ще ѝ се отдава, пише Daily Mail.

Снимка: instagram

И в това няма нищо странно, защото майка ѝ – Кейт Мидълтън е фен на този спорт и е спонсор и патрон на Лондонската тенис асоциация.

Появата на дъщерята на Уилям и Кейт на корта обаче не бе посрещната радушно от всички. 

И докато някои твърдяха, че момиченцето напредва много бързо, други членове на елитния Hurlingham клуб не бяха особено въодушевени от появата ѝ, тъй като херцогът и херцогинята на Кеймбридж не са негови членове, съобщава таблоидът The Sun.


Снимка: instagram

А, щом родителите не са членове на клуба, и на дъщеря им не е позволено да играе на негова територия. И те са убедени, че изключения не бива да се правят, дори за кралските наследници.

Клубът Hurlingham е основан през 1869 година и има строг регламент. Хората, които не са негови членове, могат да играят на кортовете му, само ако са поканени от член на клуба. А Уилям и Кейт не отговарят на това условие.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж възпитават две деца – Джордж и Шарлот. А през септември 2017 стана ясно, че Кейт Мидълтън е отново бременна.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа