Когато драконът ти е приятел

Робърт Редфорд участва в новата интерпретация на известния филм от 70-те

01 септември 2016 г.

Кадър от новия филм

Снимки: "Форум Филм България"

"Драконът, моят приятел" е красива интерпретация на обичания филм от 1977 г., който ще можем да гледаме в кината на 3D от 2 септември.

В новия прочит на една от класиките на Disney участват звездата от "Джурасик свят" Брайс Далас Хауърд и едно от най-големите имена на Холивуд – Робърт Редфорд.

Редфорд е в ролята на стария дърворезбар г-н Мийчъм. Той разказва на децата страшни приказки за свиреп дракон, който живее дълбоко в горите на тихоокеанския северозапад.

За дъщеря му Грейс (Хауърд), която работи като горски рейнджър, тези истории са просто небивалици…, докато не среща Пийт (Оукс Фегли).

Пийт е загадъчно 10-годишно дете без семейство или дом, което твърди, че живее в гората с огромен зелен дракон на име Елиът. Според разказите на Пийт, Елиът поразително прилича на дракона от приказките на г-н Мийчъм.

С помощта на 11-годишната Натали (Ууна Лирънс), чийто баща Джак (Уес Бентли) притежава местната дъскорезница, Грейс ще се опита да разбере откъде идва Пийт, къде е домът му и каква е истината за прословутия дракон. 

 

Коментари
Последни видеа