Кейт Мидълтън за първи път коментира публично бременността на Меган Маркъл

Джордж и Амал Клуни може да са кръстници на бъдещото кралско бебе

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл на мач от турнира в Уимбълдън през юли 2018 г.снимка: Guliver / Getty Images

Съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън досега не е коментирала бременността на Меган Маркъл, оповестена официално в средата на октомври. По време на неотдавнашното си посещение в университета в Лестър, Кейт и Уилям не само отговаряха на въпроси за своите три деца, но и тя коментира предстоящото ново попълнение кралското семейство, разказва letidor.ru.

„Много съм радостна! Времето, в което възпитаваме малки деца е изключително. Джордж, Луи и Шарлот ще си имат братовчед или братовчедка и това ще бъде нещо специално“, заявява херцогинята на Кеймбридж и това се чува от диалог, записан с любителска камера.

Освен това тя разказва, че Джордж и Шарлот вече са на коледна вълна, разучават тематични песнички и чакат Рождество с нетърпение, а Луи расте много бързо.

Амал и Джордж Клуни на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май, снимка: Guliver / Getty Images

Междувременно в медиите се обсъжда и кои ще са кръстници на бъдещото дете на принц Хари и Меган Маркъл и в обсъжданията везните се накланят към Джордж Клуни и съпругата му Амал, които са близки приятели на младото семейство, според dailymail.

Изданието се позовава на собствени източници и на братовчеда на популярния актьор, Бен Бреслин, според когото Клуни би бил прекрасен кръстник на детето.

 

Коментари
Последни видеа