12-годишният Мартин Паунов мечтае за „Оскар“

Актьорът от „Румбата, аз и Роналдо“ не обича футбола, но е световен вицешампион по карате

31 май 2020 г.

Снимка: Facebook Мартин Паунов

Той открива таланта си за сцената на 6 и от тогава не е слизал от нея. Играе в Сатиричния театър, има няколко филма и реклами зад гърба си, а в момента

Слага в малкия си джоб всички инфлуенсъри в Instagram като Мити Титана 

Блогър и мениджър на селския футболен отбор от „Румбата, аз и Роналдо“.

Мартин Паунов снима сериала на БНТ преди две години, като снимките му костват два месеца пропуснато училище. Поредицата, която Евтим Милошев създава като съвременна реплика на „Войната на таралежите“, среща Мартин с втория му ментор след преподавателя му в театралната школа - актьорът Васил Банов. „Невероятен човек е! Знаеше, че обичам газирано, и като си празнувах рожденния ден с екипа ме почерпи с любимото ми безалкохолно.“, разказа детето-чудо.

На терен му донесли и торта с формата на футболно игрище

Чиято доставка закъсняла и за да компенсира с времето режисьорът накарал Мартин да повтори една сцена 12 пъти.

Извън киното обаче Паунов е отдаден на друг спорт – каратето. Миналата година дори станал световен вицешампион.

Посвещава свободното си време на театъра и няма търпение да се върне в Сатирата, където играе в „Том Сойер и Хъкълбери Фин“.

В училище е добре с успеха, не не е очарован от средата си там. „И там има добри деца, надраснали възрастта си, но са на изчезване.“, философски сподели в интервю за bTV Мартин.

Майка му Стела Димитрова открива артистичния му потенциал и го води в школа „Дефисто“.

Беше ме много срам на кастинга, щях да ревна

Но ме взеха и шест години по-късно мога да кажа, че моя господин Димитър Еленов ми помага много да се развия както актьорски, така и в живота.“, казва Паунов.    

Той не крие, че си мечтае  да се види някой ден „в Холивуд на червен килим и с „Оскар“ в ръка“. За ролите си винаги се подготвя сам и ползва сестра си за публика вкъщи.

 

 

Коментари
Последни видеа