2-годишната дъщеря на Кайли Дженър със собствена козметична линия

Семейният бизнес се разширява

20 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

2-годишната дъщеря на Кайли Дженър и Травис Скот има всичко, за което може да мечтае една малка госпожица: дрехи от водещи световни дизайнери, колекция чантички (още, когато Сторми беше съвсем малка, Кайли ѝ подари мини-вариант на легендарния модел на Hermes за 7700 долара и чантичка Louis Vuitton), шикозна детска къщичка (с размер и обзавеждане като истинска), подарък от баба ѝ Крис Дженър и , естествено, тя има и хиляди последователи в социалните мрежи.

Малката красавица, която още не е навършила 2 години, успя да изгрее на корица на лъскаво списание и дори стана една от най-малките сноубордистки на пистите на Аспен.
След две седмици, на 1 февруари Сторми ще навърши 2 години. Роднините от фамилията Кардашиян вече обмислят какви подаръци да подготвят, с които да впечатлят рожденичката.
Най-големият подарък, естествено, ще направи майка ѝ – Кайли Дженър. Тя вече анонсира новата козметична линия, която посвети на дъщеря си.
„Аз мисля, че чаках този момент  от както разбрах,че съм бременна. Цялата колекция е посветена на моята прекрасна дъщеря. Обещавам ви, ще се влюбите!“, написа тя в социалните мрежи и публикува видео с участието на дъщеря си.
Вижте видеото.
В него няма нито една дума за грим. Само нежен етюд: майка и дъщеря, облечени в бяло, ловят конфети, подобни на листенца ябълков цвят.

Някои подробности от колекцията станаха известни пак от социалните мрежи. Там има украшения с пастелни рисунки на пеперуди и с името на Сторми, написано с блестящи букви, има няколко тона руж, матова течна пудра и блясък за устни.
И без шумна реклама, продажбите бележат върхове.
Първата серия бе разпродадена за 30 секунди след началото на продажбите. Което вероятно е гаранция за бъдещ успех.

Припомняме, че американската реалити звезда, една от най-ярките представителки на семейство Кардашиян, стана най-младата милиардерка в света, според класация на Forbes. 
На 21 години богатството ѝ възлиза над 1 милиард долара. Така тя задмина създателя на Facebook Марк Зукърбърг, който печели първия си милиард на 23.

 

Коментари
Последни видеа