Алек Алексиев снабдил дъщеря си с обувки през балкона

Малката Хана още не е навършила годинка, но проходи под карантина

24 март 2020 г.

Снимка: Instagram Yana Titova

Звездата от „Откраднат живот“ Александър Алексиев развеселил съседите си по време на карантина с изобретателен метод за доставка.

Дъщеря му Хана, която е на 10 месеца, проходила най-неочкавано

А семейството не разполагало с обувки под ръка. На помощ се притекла Дария Симеонова, с която Алексиев си партнира в медицинския сериал на Нова тв. Актрисата пъхнала обувчиците в пликче, което той издърпал обратно с въже през балкона.

Със съпругата му Яна Титова се редуват да пазаруват за близки и приятели в нужда. С отглеждането на децата е ангажиран предимно Алек, тъй като жена му режисира част от епизодите в „Откраднат живот“, наскоро влезе и в ролята на изоставена майка и има доста работа на терен.

Голямата им дъщеря Ая е първокласник и има онлайн часове.

„Много ми помага за Хана, нямам абсолютно никакъв проблем да ѝ я поверя за 20 минути, за да си свърша някаква работа.“, сподели за Нова тв Алексиев.

От извънредните мерки за вируса и изолацията той извлякъл един основен позитив. „От години не съм прекарвал толкова време със семейството си. И аз като доста хора си мислех, че ще имам време да чета и да гледам любимите си сериали, но с бебе вкъщи това е лукс.“, обясни с усмивка актьорът.

Цеци Илиева

Коментари
Последни видеа

Магията си ти

21 януари 2021 г.