Андрю Гарфийлд с признание защо още не се е оженил и е без деца

Актьорът, който през август ще празнува своя 40 юбилей, не издържа на обществения натиск и проговори за личния си живот

18 ноември 2022 г.

Снимка: Getty

Андрю Гарфийлд, който влезе в кожата на Спайдермен и стана любимец на малки и големи, преди няколко месеца обяви, че слага актьорската си кариера на пауза. Сега се появи на корицата на 25-то издание на GQ "Мъже на годината" и даде дълго интервю, оплаквайки се от социалния натиск върху себе си.
А поводът за нападките е, че до 40-годишна възраст не е сключил брак и още няма деца.
Актьорът обясни, че

това е негово съзнателно решение,

но не изключва възможността един ден да има наследници. Искрено съжалява обаче, че любимата му майка, която почина тя почина през 2019 г. от рак на панкреаса, няма да може да види внуците си.

„Освобождаването ми от социални задължения по създаване на потомство до 40-годишна възраст беше интересно занимание за мен самия... Откъде да започна историята защо това не се случи. Аз по-скоро поех по различен път от това, което се очакваше от мен още от раждането ми. Например, до този момент някои са направили това и имат поне едно дете. Мисля, че това е част от моята вина. И, очевидно, за мен, като мъж, е по-лесно“, - каза актьорът.

Снимка: Instagram

В нова фотосесия Гарфийлд се появи в необичайно брутален образ и демонстрира тоалети от Vivienne Westwood, Gucci и YSL на фона на пустинята

Малко се знае за личния живот

на Андрю Гарфийлд, припомня Hello.

Снимка: Instagram

Близо 2 години той имаше връзка с 32-годишния модел Алиса Милър, но по-рано тази година в пресата излезе съобщение, че са се разделили.
През април Алиса отрече слуховете, а Гарфийлд въобще не коментира ситуацията.

Андрю Гарфийлд е носител на награда „Златен глобус“, най-известен с ролите си в „Очите на Тами Фей“, „Спайдърмен: Няма път към дома“, „Тик-так бум“ и други.

Коментари
Последни видеа