Анджелина Джоли оставя филмовата си компания на Мадокс

Пише завещание заради здравословни причини

27 април 2019 г.

Мадокс, Джоли и Пакс
Снимка: Guliver / Getty 

И след разрива с Брад Пит кариерата на Анджелина Джоли е особено успешна. Графикът ѝ е претрупан и тя трудно успява да поеме нови ангажименти.
Желанието ѝ да изглежда перфектно обаче и хранителният режим намалиха болезнено теглото ѝ и тя стигна критичните 42 кг. На фона на това силно изтощение, се яви и сериозен проблем – така наречения „паралич на Бела“ - неврит на лицевия нерв, съобщава Radar Online.
Усложнението носи името на шотландски физиолог Charles Bell, който открива, че възпалението на лицевия нерв, може да парализира мускулите само от едната страна на лицето. Явно това се е случило и с актрисата.

В тесен кръг тя сподели, че има поддръжка от страна на осиновения ѝ в Камбоджа син Мадокс. Той е най-голям от шестте деца и проявява интерес към киното. По време на развода на Джоли с Брад Пит момчето застана на страната на майка си и отказва да общува с Пит.

Вероятно заради здравословните си проблеми, които е известно от години, че не са един и два, актрисата направи завещание. По предварителна информация, именно Мадокс ще поеме продуцентската ѝ компания Jolie Pas. В този момент бизнесът носи на Джоли над 100 милиона долара годишно.
Останалите деца няма да бъдат ощетени. Те ще получат също толкова.

Източник: rambler.ru, адаптация Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа