Ангел Караньотов: Когато Борис порасне и види колко красива е майка му, ще се гордее с мен

Внучето на Аня Пенчева се радва на първо море

29 юли 2020 г.

Снимка: Instagram Angel Karanyotov

Мотосъстезателят Ангел Караньотов е от мъжете, които обожават половинките си и не крият това.

Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов се гордее с любимата си Ива

Русинова, която е дрифт пилот е споделя страстта му към високите скорости.  В момента двойката споделя първото море на сина си Бори, който се роди през февруари. Спортистът пусна в Instagram колаж от любимото им място на плажа от 2019 и 2020, в която присъства и новия член на семейството.

„Има два типа красота.Първата е тази, в която момичето има цялото време на света, за да изглежда добре за нейното момче. Втората е тази, в която жената не се интересува от нищо друго освен нейният мъж!Обичам те, Красавице!Благодаря ти, за това което си!“, написа Караньотов.
В един от последните си постове той отново отдава респект на Ива. „Когато Борис порасне и види колко е красива майка му, ще се гордее с мен“, пише той.

Ангел Караньотов и Ива Русинова са заедно от 4 години. На първа среща тя пука гумите на колата му от дрифт обиколки, а вместо да избеснее, той се влюбва.

Той постепенно ме отмени във всички мъжки неща, които бях свикнала да правя сама

Някак си за първи път се почувствах жена.“, споделя Ива в интервю за ladyzone.bg. "Моментът, в който си помислих: „Аз май го обичам това момче“, беше, когато една сутрин си тръгвах от тях за работа, а той беше на снега по джапанки и зимна шапка, със замръзнал нос и почервенели палци на краката. Току-що беше изринал целия двор и колата ми от снега, за да изляза, а преди това ми беше направил най-вкусната закуска и кафе - което прави и до ден-днешен, без да пропуска 4 години.“

Коментари
Последни видеа