Арнолд Шварценегер дари милион за борбата с вируса

Това е шанс да подкрепим нашите истински екшън герои на първа линия, каза актьорът

25 март 2020 г.

Снимка: Instagram Arnold Schwarzeneger

Неувяхващият екшън герой Арнолд Шварценегер дари 1 милион долара за борбата с коронавируса.

Той анонсира жеста си в Instagram

И призова хората със стабилен финансов гръб и състояние да направят същото. "Против съм да си седим на диваните и да се оплакваме колко са зле нещата. Вярвам, че от самите нас зависи да ги направим по-добри. Това е реална възможност да подкрепим нашите истински екшън герои на фронтовата линия. Гордея се, че мога да дам своя принос. Дарявам 1 милион долара и се надявам, че всички, които имат възможност, ще подкрепят тези герои.", написа бившият губернатор на Калифорния.

72-годишният Терминатор публикува скрийншот от страница в GoFundMe, за чието създаването е допринесъл. Страницата Frontline Responders Fund е предназначена да осигурява важни за медицинските лица артикули като маски, престилки, ръкавици, пише сп. People.

Фондът с дарения от 10 000 и 100 000 долара са подкрепили и актьорите Едуард Нортън и Гуинет Полтроу

Нортън е допринесъл и за набирането на допълнителни 2600 долара.

Шварценегер без никакво усилие гради имиджа на една от най-забавните знаменитости под карантина в социалните мрежи. Той ежедневно споделя карди от домашната си тренировка, от вечерята, която споделя с двете си магаренца – Лулу и Уиски, или от уютното кресло в хола, в което малкото му кученце прекъсва кино прожекция с опит да захапе някой от по-необичайните домашни любимци на австриеца.

Цеци Илиева

Коментари
Последни видеа