Безплатен ден в Музейко

Тази неделя се пригответе за много приятна разходка

06 юли 2016 г.

Снимка: facebook

В Музейко децата учат, докато играят, или всъщност играят, докато учат, или по-скоро просто изпитват истинска наслада от научния център и всички магии и забавления, с които ги придърпва, зашеметява и привързва към науката за-ви-на-ги (минимум).

Ако все още не сте имали възможност да заведете хлапето (пък и себе си покрай него), тази неделя (10 юли) подредбата на планети и звезди се очертава някак благоприятна, защото входът ще е свободен и за малки, и за големи. Не се плашете от лудницата, която може да се заформи – в крайна сметка така е по-весело. Ако все пак не успеете да се насладите на всичко в пълния му блясък, поне ще имате възможност да си набележите важните моменти за следващото посещение.

А то би могло да бъде всеки ден от вторник до неделя от 10:00 до 18:00 часа. Цената за вход варира в зависимост от възрастта на детето и деня, в който посещавате Центъра; има и комбинирани билети за повече хора, както и годишни карти. Повече информация по тези въпроси може да намерите най-подробно обяснена ето тук.

Елисавета Цалова

Коментари
Последни видеа