Брадли Купър разочарова дъщеря си Леа

Подаръкът му не „работел“ като истински

15 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Коледният подарък на всеотдайния татко Брадли Купър се оказал пълно разочарование за 4-годишната му дъщеря, въпреки, че той се опитал да изпълни точно това, което малката принцеса поръчала на добият старец – „лазерен бластър, точно като този от филма „Ловци на духове“. 
Американският актьор и филмов продуцент, който бе гост в The Late Show на Стивън Колбърт,

разказа веселата история, която се разиграла по празниците.

„Тези от вас, които имат деца, наистина знаят за този лазер от „Ловци на духове“. Около празниците го имаше във всяка реклама, която пускаха между анимационните филми. Така че Леа искаше да го получи за Коледа и го получи“, разказа 47-годишният актьор.

Тя попита: "Къде е лазерът?". Отговорих, че е това е той - играчка бластер, по-малък и пластмасов. - Но тя искаше наистина да стреля с лазер и да лови призраци..., явно искрено разочарована от това, което държи в ръцете си", продължи с разказа актьорът.

„Тате, мислех, че си голяма звезда!“,

казала Леа, която била убедена, че татко ѝ може да преговаря с Дядо Коледа и добрият магьосник все пак да ѝ изпрати истински бластер.

Снимка: Instagram

Леа живее с майка си - руският супермодел Ирина Шейк. Тя се раздели с таткото – Брадли Купър през 2019 година. Двамата обаче се споразумяха за съвместно попечителство над дъщеря им. Сега Леа де Сиен прекарва еднакво време и с мама, и с татко.
Разбира се, поради натоварените им  работни графици през различните месеци, момичето понякога може да живее повече или с Ирина, или с Брадли.
Звездните родители не виждат никакъв проблем в това. За тях е важно дъщеря им да расте щастливо дете.

Снимка: Instagram

Леа и майка ѝ живеят в Ню Йорк близо до къщата на Брадли Купър. Бившите съпрузи доста често прекарват време с дъщеря си.
Актьорът многократно е признавал, че бащинството го е променило много. Благодарение на Лeа, той може да гледа анимационни филми по цял ден, да играе с играчки и да не се чувства, че животът е пропилян.

По материали на People, Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа