Бременната Поли Гергушева приключи рожден ден на системи

С годеникът ѝ се натровили с храна, прехвърляли ги от една болница на друга

11 юли 2020 г.

Снимка: bTV

Водещата на Cool…T Полина Гергушева, която наскоро разкри в ефира на bTV, че ще става майка, завърши рожденния ден на годеника си Борис Мечкуев на системи. Двамата се натровили зловещо с храна в хотел в Габрово, където той се включил във велосипедно състезание.

Здравословното им състояние се влошило във Варна

Където спрели да напазаруват на път за любимото си Тюленово. „Когато стигнахме вече бяхме толкова влошени и обезводнени, че естествено трябваше да потърсим медицинска помощ (особено в моето състояние).“, описа премеждията им във Facebook чаровната журналистка.
„В 3 през нощта, след като бяхме посъветвани от 112 да отидем в най-близката болница-тази в Каварна, (а не линейка да дойде при нас) последва гоненето ни от няколко поредни болници. Каварна: “О, тя е бременна, ние нямаме АГ, отидете във Варна в “Света Марина”. Тръгваме натам, следват 50 минути ад, в който Боби шофира, едва не колабира докато кара, спираме на всеки 15 минути, за да стигнем и да ни изгонят и от там! За това удоволствие дори трябваше да платим паркинг!“, разказва Гергушева.

С последни сили тръгнали към следващото болнично заведение

“Света Ана”, от където ги препратили обратно към инфекциозното отделение на “Света Марина”. Останали три дни на системи и на един етаж разстояние от заразените с коронавирус.

Поли Гургушева и годеникът ѝ вече са добре и изразяват огромни благодарности към медицинския екип за положените грижи. „А иначе положението в нашата здравна система е: да не ти се налага, че не се знае...Щом за едно хранително натравяне обикаляме цяла нощ и няколко болници, не ми се мисли хора в тежко състояние как стигат до здравна помощ. Нещата са дълбоко , дълбоко сбъркани.“, заключи водещата.

Коментари
Последни видеа