Бременната съпруга на Ричард Гиър показа закръглено коремче

Алехандра пусна снимки в социалните мрежи

07 декември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty 

69- годишният Ричард Гиър скоро ще става за втори път татко. Съпругата му 35-годишната Алехандра Силва, както стана известно, е бременна. 
За чаровната журналистка това ще е второ дете. За звездната двойка обаче то ще е първо общо бебе.

„Толкова съм щастлива“ , написа под поста си Алехандра.

Снимка: Instagram

Тя съобщи, че е бременна през септември в личния си блог. Двамата съпрузи били единодушни да не оповестяват новината, че ще стават родители, докато не получат благословия от Далай Лама.

„Това беше много особен момент. Всичко се случи за няколко минути. Ние получихме благословия за появата на нашето скъпоценно дете. Не можехме да кажем за това по-рано, преди първо да споделим новината с Негово Светейшество Далай Лама“, написа Алехандра Гиър. 
Известно е, че Ричард Гиър е последовател на будизма. Почти 40 години той оглавява международния комитет за подкрепа на Тибет, а Далай Лама от години е негов приятел.

Известният актьор и Алехандра Гиър не обичат да разказват подробности от личния си живот. Дори през май тайно сключиха брак и по-късно направиха пищно тържество за близки и роднини в Ню Йорк. А едва наскоро те пуснаха снимка от щастливото събитие.

Снимка: Instagram

Преди да сключат брак двамата имаха 3-годишна връзка. 
Припомняме, че и двамата имат деца от предишни връзки. Гиър има син - Хоумър от бившата си съпруга Кери Лоуъл, а Алехандра гледа 5-годишен син Алберто от предишен брак.

Мона Василева

 

 

Коментари
Последни видеа