Бруклин Бекъм подвърди годежа си с Никола Пелтц

Заедно са от 9 месеца, прави предложението преди 2 седмици

12 юли 2020 г.

Снимка: Instagram

21-годишният Бруклин Бекъм, най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм, се сгоди за своята приятелка – актрисата Никола Пелц, дъщеря на американския милиардер Нелсън Пелтц, съобщи Hello Magazine.

А вече има и официално потвърждение и от жениха: той публикува снимка с Никола, на която ясно се вижда годежният пръстен.

“ Преди две седмици помолих моята половинка да се омъже за мен, и тя ми каза „да“ Аз съм най-щастливият мъж в света! Обещавам ти да стана най-добрият съпруг, а някога и най-добър баща на нашето дете. Обичам те, моя малка“, написа Бруклин.

Снимка: Instagram

„Ти ме правиш най-щастливото момиче в света. Толкава съм щастлива, че ще прекарам живота си с теб. Твоята любов – е най-ценният подарък за мен. Обичам те много-много-много силно, мили мой, и благодаря на Харпър за тази снимка“, пише Никола под същата снимка, изказвайки благодарност на сестрата на Бруклин за направения кадър. 

Първи поздравления двойката получи от майката на Бруклин – Виктория Бекъм. И тя публикува снимката на двамата с своя инстаграм и написа.

„Най-сензационната новина! Ние сме толкова щастливи че @brooklynbeckham и @nicolaannepeltz са решили да се оженят! Желая ви море от любов и безгранично щастие! Всички ние ви обичаме.“

Бруклин и Никола са заедно от 9 месеца. Двойката често демонстрира любовта си в социалните мрежи, а по време на изолацията, която прекараха в Ню Йорк, сподели няколко романтични кадъра заедно.

Снимка: Instagram

Припомняме, че за първи път папараци заснеха двойката на аерогарата в Ню Йорк през 2019 година – те се прегръщаха нежно, държаха се за ръце, а Никол безуспешно се опитваше да скрие с ръце лицето си. В този момент тя вече беше свободна – още през 2018 година се беше разделила с Анвар – брата на Джиджи и Бела Хадид.

 

Коментари
Последни видеа