Дакота Джонсън получи обяснение в любов от сцената

Вокалистът на Coldplay Крис Мартин нарече любимата си „моята вселена“

17 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Звездата от „Петдесет нюанса сиво“ Дакота Джонсън и нейният приятел, фронтменът на Coldplay Крис Мартин са в Лондон. И двамата са на работа. Влюбените обаче успяха да съчетаят бизнеса с удоволствието.
Първо, на Лондонския филмов фестивал Дакота присъства на премиерата на „Изгубената дъщеря“ (The Lost Daughter), в която изпълнява главната роля, а вечерта на същия ден тя стана почетен гост на концерта на Coldplay. Той е част от турнето, посветено на новия албум Music of the Spheres, пише Hello.
Актрисата не успя да се преоблече и дойде на рок концерта в същия тоалет, в който блестеше на червения килим - полупрозрачна рокля на Gucci, златни сандали Gianvito Rossi и диамантени обеци от Messika.
Седейки във ВИП ложата , актрисата може би щеше да остане незабелязана от по-голямата част от публиката, ако не беше Крис.
По време на изпълнението музикантът неочаквано се обърна към любимата си:

„Това е песен за „моята Вселена“, която днес е тук. Благодаря ти, скъпа“ , каза Крис и посочи ВИП-ложата.

Феновете на двете звезди бързо разпространиха видеоклип на трогателното му признание в любов.

Дакота благодари на любимия си, като стана от мястото си и скромно поздрави публиката. След концерта, според очевидци, влюбените отишли ​​на среща. 
Крис Мартин и Дакота Джонсън са заедно от дълго време, но любовната им история далеч не е безоблачна.
За първи път за връзката им се заговори през 2017 г., когато актрисата беше засечена на концерт на Coldplay в Буенос Айрес.
В продължение на четири години папараците рядко успяваха да ги снимат заедно.
В същото време Дакота често може да бъде видяна на концерти на Крис Мартин. Тя също така участва във видеото към песента му Cry, Cry, Cry.
Преди две години се появи информация, че музикантът и актрисата са се разделили. Но раздялата беше краткотрайна.
А според слуховете, бившата съпруга на Крис, актрисата Гуинет Полтроу, която веднъж призна, че обича Дакота, помогна на двойката да възстанови връзката.

Известно е, че Крис и Гуинет, които се разделиха през 2014 година,  имат две деца: дъщеря им Ейпъл е на 17 години, а синът им Мойсей - на 15 години. 

 

Коментари
Последни видеа