Дакота Джонсън призна за първи път за връзката си с Крис Мартин

Звездата от "Петдесет нюанса сиво" вече не крие любовта си

02 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дакота Джонсън стана героиня на корицата на последния брой на британско лъскаво списание. В голямо интервю 32-годишната филмова звезда, чиято роля в еротичната драма „Петдесет нюанса сиво“ ѝ донесе световна слава, за първи път открито отговори на директен въпрос за личния си живот. 
Дакота излиза с вокалиста на Coldplay Крис Мартин от няколко години, но през цялото това време

упорито отказваше да коментира връзката си

Наскоро от сцената Крис Мартин призна любовта на приятелката си и тя му благодари, докато седеше в ложата.
Сега Дакота обясни защо двамата не говорят за връзката си и не позират заедно на червения килим.
Актрисата призна, че заради професията и двамата бранят личното си пространство.

„Ние сме заедно от доста време и понякога се срещаме, но и двамата работим толкова усилено, че е хубаво да си у дома, в комфорт и уединение. Повечето партита организираме в моята къща“, каза Дакота Джонсън пред ELLE за връзката си с Крис Мартин.

Снимка: Instagram

В интервюто Джонсън, която започна професионалната си кариера доста рано и едва на 10 години направи своя филмов дебют на една сцена с майка си Мелани Грифит, призна че често се чувства по-възрастна, отколкото е в действителност.

„Понякога се чувствам на 26 години, друг път - на 48. Сякаш вече бях живяла няколко живота и съм била млада твърде дълго. Може би затова се чувствам по-възрастна “, каза Дакота.
Между другото, Дакота е с 12 години по-млада от избраника си Крис Мартин.

Снимка: Guliver / Getty

За първи път за връзката на актрисата и музиканта се заговори през 2017 г., когато Дакота беше засечена на концерт на Coldplay в Буенос Айрес.
От четири години двамата никога не са публикувани официално общи снимки, дори и за папараците задачата се оказа непосилна.
В същото време Дакота често може да бъде видяна в шоуто на гаджето, а тя участва и във видеото към песента му Cry, Cry, Cry.
Преди две години се появи информация, че музикантът и актрисата са се разделили. Раздялата им беше краткотрайна и, според слуховете, бившата съпруга на Крис, актрисата Гуинет Полтроу, им е помогнала да възстановят връзката си.

 

Коментари
Последни видеа