Дидо от D2: Отдавна искам да стана баща

Музикантът и съпругата му Юлия Кулиш ще гушнат бебето напролет

21 януари 2020 г.

Снимка: Instagram Julia Kulish

Фронтменът на D2 Деян Каменов-Дидо ще става баща. Съпругата му Юлия Кулиш е бременна в петия месец, а новината обиколи медиите след появата на нейна снимка във Facebook с наедряло коремче от ваканция в Малта.

Дидо вече има тренинг с грижата за дете с Игор, 10-годишния син на жена му от предишна връзка. „Отдавна го мислех и исках да стана баща и не като да не сме опитвали, просто човекът сега е избрал момента да се появи.“, сподели в интервю за bTV певецът.

Искрата между двойката пламва няколко месеца след първата им среща

А тя е в социалните мрежи. Юлия се влюбва в него на концерта на  Aerosmith, на който D2 са подгряващи. Майка ѝ го вижда на сцената и отсича: „Ето това е твоят съпруг!“.

Тя намира профила му и му праща снимки от шоуто, но комуникацията им е почти телеграфна до едно клубно участие на D2, в което случайно се засичат в тълпата и Юлия спонтанно го целува по бузата.

„Идеята да си имаме дете се появи още в първите две години от връзката ни. Преди сме имали няколко фалшиви тревоги, в които Юлия решава, че е бременна, но след преглед се оказва, че не е. За това като я прибрах от лекар последния път не смеех да се зарадвам, не знаех дали е истина.“, разказва Дидо.

Малкият Игор очаква с нетърпение появата на бебето, като двойката крие пола му от суеверие. Когато му съобщили голямата новина,

Той простичко попитал „Нали ще ме обичате още?“

Семейството го уверило, че ще го обича най-много, защото е най-голям. Дидо и Юлия са щастливи, че между наследниците им има такава голяма разлика, защото това значи незаменима грижа за малкия от баткото.

Коментари
Последни видеа