Disney ще снима продължение на „Аладин“

Историята ще е съвършено нова, съдбите на героите - различни от познатите

14 февруари 2020 г.

Снимка: Guliver / iStock

След големия успех на миналогодишната продукция на „Аладин“ , който беше като римейк на любимия едноименен анимационен филм, компанията Disney реши да заснеме и продължение. Според Variety, това ще е съвършено нова история, а съдба на основните персонажи няма да е подобна на познатите ни анимационни герои от древния град Аграба.
Анимационният вариант на „Аладин“ има 2 продължения: „Завръщането на Джафар“ и „Аладин и царят на разбойниците“
По всяка вероятност сега зрителите ще видят различен сюжет. Над сценария ще работи Джон Грейс (известен с лентите си “Жива стомана“ и „Екипаж“) и Андреа Берлоф (“Адска кухня“ и „Гласът на улицата“ )

Други подробности още не са известни. Не е ясно и дали режисьор на лентата ще е Гай Ричи, който създаде популярния римейк.
Вероятно Disney ще опита да съхрани и актьорското трио Уил Смит (Джинът), Наоми Скот (Жасмин), Мена Масуд (Аладин). С изпълнителите на главните роли тепърва предстоят да бъдат сключени договори.
Припомняме, че оригиналният анимационен „Аладин“ излезе на екран през 1992 г. и бързо покори телевизионните зрители. След него излезе и пълнометражно анимационно продължение.

 

Коментари
Последни видеа