Докато феновете освиркват Пике на мач, Шакира почива с децата в Мексико

Фенове тормозят футболиста, заради раздялата с поп звездата

29 юли 2022 г.

Снимка: Getty

 

През юни 45-годишната Шакира напусна бащата на децата си, 35-годишния Жерар Пике, но споровете помежду им не стихват нито за ден. Пресата нищи кой е виновен и колко пъти и с кого е кръшнал Пике, Масло в огъня наливат дори и феновете му.  Оказва се, че дори те осъждат Пике за предателството на любимата си - по време на последния футболен клуб Барселона те освиркваха идола си от трибуните. 
Когато през второто полувреме той се появи на терена, целият стадион избухна с дюдюкания срещу него и скандираше името на Шакира.
Пике беше неприятно изненадан, но с нищо не го показа, пише The Daily Mail.
В същото време Шакира заедно с децата е на почивка в Мексико. И, ако се съди по снимките на папараците, те се забавляват добре. 
Преди ден те я уловиха да разпуска на плажа със синовете си.
Певицата беше в лилав цял бански с ресни. Тя сияеше от радост, очевидно беше в страхотно настроение и широко се усмихваше.

Раздялата на двойката беше обявена на 1 юни - редица испански медии съобщиха, че причината за раздора е изневярата на футболиста. Три дни по-късно това бе потвърдено от самата Шакира.

“Със съжаление потвърждаваме, че пътищата ни се разделят. В името на благополучието на нашите деца, което е наш основен приоритет, ние молим да се зачита личния ни живот. Благодаря ви за разбирането“, каза певицата в изявление, разпространено от испанската независима информационна агенция EFE.

Пике и Шакира имат връзка от 2011 г., но не и брак. Те имат двама сина: 9-годишният Милан и 6-годишният Саша.
За първи път те се разделят през 2017 г. , но след това успяват да изгладят противоречията помежду си и се събират отново.
Сега обявиха, че ще се съдят заради децата.
Шакира планира да жевее със синовете си в Маями, където живеят нейната майка, братята и сестрите. А Пике настоява момчетата да останат в Каталуния, където са прекарали по-голямата част от живота си. За да стане това възможно, футболистът иска да получи пълно попечителство над децата. Затова той е наел адвокат Тамбореро Абогадос, който е специалист в разводите.
Шакира също отправи своите искания- Нейните интереси в съда ще бъдат представлявани от семейния адвокат Пилар Мане.

Коментари
Последни видеа