Доктор Дулитъл с лично послание към българските зрители

Чуйте Дауни Джуниър преди премиерата на това предстоящо приключение

13 декември 2019 г.

Плакат: Forum Film

Този януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на един от най-успешните и ярки холивудски актьори. Робърт Дауни Джуниър ("Отмъстителите: Краят, Шерлок Холмс) ще влезе в кожата на един от най-колоритните класически образи Доктор Дулитъл.

По повод наближаващата премиера на филма, която у нас ще се случи през януари, Робърт Дауни Джуниър отправя лично обръщение към българските зрители и ни приветства да станем част от това знаменито приключение.
Холивудската звезда съвсем точно отбелязва, че българският национален символ е лъвът, какъвто е и един от всички говорещи приятели на Дулитъл. Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още много, и различни представители на животинския свят се хвърлят смело в едно опасно пътуване, което за всички ще бъде съдбовно!

Вижте специалното видео на Робърт Дауни Джуниър, което още повече вдъхновява и дава заявка за филма не само като грандиозна продукция, а и като едно много сантиметално преживяване за самия Доктор Дулитъл!

А през януари кината се превръщат в сцена за най-вълнуващата история, която ще топли сърцата ни през студените зимни дни. Доктор Дулитъл – 17 януари в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Коментари
Последни видеа