Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел с дебют в киното

Дева Касел получи първата си голяма роля

07 ноември 2022 г.

Снимка: Instagram

Дева Касел, дъщерята на актьорите Моника Белучи и Венсан Касел, от няколко години прави уверени стъпки в моделния бизнес, а феновете ѝ предричат и блестящо актьорско бъдеще по примера на майка си и баща си.
И очакванията им не бяха напразни - Variety съобщава, че 18-годишната красавица е получила първата си роля в голямо кино.

Тя ще участва във филма "Красиво лято"

("La bella estate"), в който ще играе своенравна и разкрепостена манекенка на име Амелия.

Снимка: Instagram

Според сюжета, героинята ще покаже на приятелката си Джиния бохемския свят на художниците – и там ще срещне първата си любов.
Ролята на Джиния ще бъде изпълнена от Иле Яра Вианело, известна с филмите си "Небесно тяло" и "Паунов рай".
Филмът ще бъде режисиран от италианския оператор Лаура Лукети и продуциран от Джовани Помпили (Алкарас).

Действието на филма се развива в Торино през 1938 г. Авторите описват картината като "драма на израстването". Базиран е на романа "Красиво лято" на Чезаре Павезе, написан през 1949 г. Между другото, за Лукети филмовата адаптация на книгата на Павезе ще бъде едва втората пълнометражна работа след драмата "Цвете близнак" - премиерата ѝ беше на филмовия фестивал в Торонто през 2018 г.

Дева работи като модел от няколко години,

Снимка: Instagram

като преди това е получила одобрението на родителите си (преди да навърши пълнолетие, те дори са присъствали на нейните снимки).
Бившите съпрузи имат и още една дъщеря - Леони, която през май навърши 12 години. Тя стои зад кадър и само от време на време попада в обективите на папараците. Например в компанията на бащата Венсал Касел и младата му съпруга Тина Кунаки по време на почивката им в Бразилия или на езерото Комо.

Моника и Венсан успяха да запазят добри отношения след разпадането на брака през 2013 г., а техните общи деца приеха и се влюбиха в новата съпруга на таткото, припомня Hello. 

През април дъщерята на Венсан и Тина Кунаки - Амазони,  навърши три години, но родителите ѝ старателно я крият от обществеността.
Също през април Венсан и Дева отпразнуваха заедно 25-годишнината на Тина Кунаки и с радост публикуваха общи снимки.

 

Коментари
Последни видеа