Джесика Бийл разкри тайната на щастливия си брак с Джъстин Тимбърлейк

Звездите са заедно от 10 години

20 ноември 2022 г.

Снимка: Instagram

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк отпразнуваха своята 10-та годишнина заедно. В интервю за “Днес” тя разкри тайните на щастливия брак и разказа как с Джъстин успяват да поддържат идилия толкова много години.
Бийл призна, че в чест на годишнината, това лято тя и съпругът ѝ са подновили обетите си на камерна церемония в Италия.

“Беше много интимно. Присъстваха няколко приятели, които едва успяхме да съберем. Почти отменихме всичко и си помислихме: „Ще се почувстваме ли глупаво, като правим това?“. Всъщност беше много трогателно“, каза Бийл.

Снимка: Instagram

По време на връзката си Бил и Тимбърлейк се разделяха и отново се събираха, ожениха се и имат двама сина -  7-годишния Сайлъс и 2-годишния Финеас., припомня Hello.
Съвместното възпитание на деца, според Бийл, е накарало нея и Джъстин да преразгледат приоритетите в отношенията си.

Да си майка е може би най-несекси работата на света. През повечето време това е най-добрата работа, но е много трудна. Мисля обаче, че е важно да излизате на срещи. Трябва да отделите време за себе си. Това е трудно. Опитвам се да следвам собствения си съвет. Не ме бива в това и все още работя върху намирането на баланс в живота си...
Джъстин винаги казва: "Не можем да спрем да излизаме, трябва да продължим да излизаме." И е абсолютно прав“,
каза тя.

Снимка: Instagram

Актрисата призна, че в отношенията им с Тимбърлейк има баланс и приключения.

„Това е комбинация от невероятна сигурност и дълбоко разбиране на другия човек. Но също така мисля, че това е просто безопасност, когато можете отново да се впускате в приключения и да се наслаждавате отново на този свят като двойка и като отделни“, каза тя.

Тази година двойката за първи път се появи заедно на големия екран в детективския мини-сериал Candy.
Неформално Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са заедно от 2007 г., тоест от 15 години. Двойката сключи брак през октомври 2012 г.

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.