Джесика Симпсън спряла да пие заради децата си

Осъзнала проблема си, когато не могла да облече костюмите им на Хелоуин

24 януари 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Певицата Джесика Симпсън спряла алкохола след припадък, последван от абсолютната невъзможност да облече костюмите на децата си за Хелоуин.

Звездата е трезва от три години

И разкрива неудобни моменти за битката си със зависимостите в биографията си Open Book. „Мислех, че съм твърде млада, за да пиша мемоари, но позволявайки си да изпитам болката от всички травми, натрупали се от детството насам, открих, че съм ударила дъното. И имам какво да кажа.“, споделя тя пред сп. People.

Денят на емоционалният й катарзис започнал с пътуване до училището на дъщеря й Максуел за родителска среща.

Часът бил 7.30, а Симпсън вече била едно питие напред

Същата вечер със съпруга й Ерик Джонсън били домакини на Хелоуин партито, а Джесика се маскирала като своя приятел – кънтри звездата Уили Нелсън.

Докато приятелите й лепяли изкуствена брада и намествали перуката на главата й, тя припаднала. Изправила се на крака колкото да отчете присъствие на семейните снимки и взела силно приспивателно. „Усещането за срам, за това, че съм предала най-близките си, беше смазващо.“, пише Джесика в книгата си. „Страхувах се да ме видят в това състояние, изчаках да излязат, след което започнах да пия“.

С помощта на приятели, родителите си и терапия изпълнителката на Irresistable преодоляла кризата и рестартирала живота си, като към днешна дата освен с успешна модна линия и биография-бестселър има и трето дете, 10-месечната Бърди.

Коментари
Последни видеа