Eма Бънтън избира между трето дете и кариерата

Синовете на певицата от Spice Girls си пожелали брат или сестра

16 юли 2020 г.

Снимка: Instagram Emma Bunton

Eма Бънтън от Spice Girls подложи под съмнение участието си в предстоящото турне, с което групата ще отбележи 25 години от издаването на първия си албум Wannabe. Събитията са насрочени за 2021, но предвид турбуленциите около коронавируса и опцията света отново да затвори, певицата сериозно се замисля дали да не увеличи семейството си.

Партньорът ѝ Джейд Джоунс, с който са заедно от 1998

Мечтаел за това, пише The Sun.  „Той би искал да има повече деца. Боря се със себе си, защото очевидно няма да съжалявам, че имам деца, но бих могла да съжалявам, че нямам друго дете.“, заяви в интервю за подкаста Happy Mother, Happy Baby Бънтън.

С Джейд, който загърби кариерата си на изпълнител, за да се развива като професионален готвач, са  родители на 12-годишния Боу и 9-годишния Тейт. Навръх Нова година децата си пожелали брат или сестра, което хвърлило Ема в допълнителна дилема за хеттрик в майчинството. „Не искам да минавам през сценария, в който раждам и три месеца след това отивам на турне, както се случи с Бо, през 2007 г.

Това беше изключително вълнуващ, но и екстремно труден период за мен

При трета бременност ще имам нужда от значително по-дълъг период за възстановяване и сцената ще трябва да почака.“, обясни певицата.

Паралелно с плановете за рестарт със Spice Girls тя развива успешен бизнес с бебешки продукти. “Все още работя активно, имам две здрави деца и си мисля, че ако имам още едно дете, ще бъда по-неспокойна от всякога. Това ме плаши прекалено много.“, казва Бънтън.

 

 

Коментари
Последни видеа