Емили Ратайковски пусна снимки със сина си в банята

Събра куп критики, че е прекалила и получи подкрепа от Ирина Шейк

27 септември 2022 г.

Снимка: Instagram

Притесненията около изневярата на съпруга ѝ и последвалия развод не пречат на Емили Ратайковски да се радва на живота, майчинството и собственото си тяло.
Доказателство за това са снимките, които 31-годишният модел пусна в социалните мрежи.

На снимките Ратайковски е в собствената си баня и позира само ...по обеци с голям диамант.
До нея е синът ѝ Себастиан, който е на година и половина.

Снимка: Instagram

Под снимките тя написа: „Любовта на живота ми“.

Снимка: Instagram

Детето прегръща и целува майка си.
Естествено публикацията веднага събра стотици харесвания.

И в коментарите имаше и такива, които осъдиха майката и разпалиха дебат до колко подходящо е да се публикуват такива снимки в социалните мрежи.

„Не бих пуснала снимка на голото си дете. Достатъчно е тя да пусне своя снимка в банята, за да получи много харесвания“,  пише един.

„Нормално е детето да е голо в банята. Но това, че тя е гола до него и го пуска в мрежата, е много странно“, коментира друг.

„Как успява да сексуализира къпането с детето си? И защо да го виждаме?“, недоумяват някои.

„Красиви семейни снимки, много сладки, но някои неща според мен трябва да се пазят в тайна. Особено когато става дума за малки деца“, пише друг неин последовател.

Емили вече е свикнала да не реагира на подобни остри думи. Тя обаче получи подкрепа от Ирина Шейк, която отбеляза публикацията ѝ с девет розови сърца.

За раздялата на Емили Ратайковски и съпруга ѝ, филмовият продуцент Себастиан Биър-МакКлард ясно в края на юли, припомня Hello.
Слуховете за раздора в двойката обаче се появиха в средата на месеца, когато папараците забелязаха Емили без брачна халка. Тогава журналистите твърдяха, че моделът е напуснала съпруга си заради изневярата му, а самата тя по-късно индиректно потвърди тази информация.
След като се разделиха в средата на август, Емили наруши мълчанието си в социалните мрежи и публикува снимка на едногодишния си син Силвестър. И през септември тя подаде молба за развод във Върховния съд на Манхатън.
Едва ли бившите съпрузи се се разделят бързо и без проблеми. Себастиан Биър-МакКлард вече е оспорил делото. Това означава, че двойката вероятно ще се изправи пред дълги съдебни процедури.
Не е ясно за какво бившите влюбени не са могли да се споразумеят, но е възможно да става въпрос за попечителството над едногодишния им син Силвестър Апол.

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа