Ева Мендес разказа защо не дава на Райън Гослинг да мие чинии

Актрисата с подробности от семейния им живот

17 май 2022 г.

Снимка: Getty

Ева Мендес и Райън Гослинг са заедно от 11 години. Въпреки статута си на знаменитост, двойката води много затворен личен живот и рядко споделя подробности от връзката си.
За това помогна и фактът, че преди 8 години, когато Ева роди първото си дете, тя напусна светските събития и червените килими, за да се грижи за децата и съпруга си.
Статутът ѝ на домакиня наскоро ѝ донесе дивиденти - през март актрисата стана съсобственик на марката почистващи продукти Skura Style.
В интервю за People тя разказа как двамата с Райън са

разпределили домакинската работа

Оказа се, че съпрузите ясно са разпределили ролите си в кухнята.

Райън е невероятен готвач. И мисля, че постигнахме прекрасен баланс: той готви, аз чистя. Работи чудесно за нас“, признава Ева. 
Мендес нарича себе си „домакиня маниак, обсебена от чистотата“.

„Животът е толкова хаотичен. Единственото нещо, което мога да контролирам, е моята къща, моята кухня. Така че,

когато мия чиниите, това работи като медитация

Това наистина е повече от просто почистване. Това ми дава яснота. Чистата мивка за мен означава бистър ум“, обяснява актрисата.
Между другото, актрисата е фен на чистотата от детството си: 
„Израснахме в малък апартамент с много хора, нямахме нищо. Но когато къщата беше чиста, всички се чувстваха по-добре, така че за мен това е наистина емоционален момент“, казва Ева.

Снимка: Getty

Припомняме, че по време на пандемията от коронавирус Ева Мендес сподели своето „нехоливудско“ ежедневие в социалните мрежи. Показа как почиства къщата.
Като истинска знаменитост, Ева реши да мие прозорците не в скучен домашен халат, а в ярка лятна рокля с цитрусов принт и дълбоко деколте. Цялото това омайно действие се разиграва под съпровод на музика -  тогава 5-годишната дъщеря Амада, най-малкото дете на Мендес и Гослинг, свири на пианото.

 

Коментари
Последни видеа