Фантастични животни - от създателите на Хари Потър

Новите родители препоръчват

18 ноември 2016 г.

Снимки: "Александра Филмс"

Филмът "Фантастични животни и къде да ги намерим“ обещава да се превърне в новата киномания не само за тийнейджъри, но и за майките и бащите им, защото кой не иска да види играта на Еди Редмейн, Колин Фарел, Джон Войт и други великолепни актьори във вълшебния свят на Джоан Роулинг и по неин сценарий? Май новият филм не е подходящ само за най-малките, затова, оставете ги на бабите и вижте премиерата днес.

Ще се озовете в една нова магична ера, отдалечена на половин свят разстояние от култовия герой на Рооулинг Хари Потър, но някак здраво свързана с него.

Носителят на Оскар® Еди Редмейн („Теорията на всичко“) е в главната роля на магизоолога Нют Скамандър, под режисурата на Дейвид Йейтс, който бе начело на последните четири филма от поредицата за Хари Потър.

Сюжетът накратко

Нещо тайнствено сее хаос в Ню Йорк през 1926 г. и заплашва да разобличи магьосническата общност пред Втория Салем, фанатична фракция на немаги (мъгълите в Америка), която иска да се забрани всякаква магия. В същото време изчезва могъщият черен магьосник Гелърт Гринделволд, виновен за редица ужасни дела в Европа... и не може да бъде открит никъде.

Нют Скамандър пристига, нарамил измамно невзрачния си куфар, пълен със странни създания, защитени в скритите измерения на куфара. И настават злокобни обрати.

Източник: "Александра Филмс"

Коментари
Последни видеа