Хари и Меган раздадоха храна на хронично болни

Дариха 90 000 паунда от излъчването на сватбата им на британска фондация

17 април 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са изключително дискретни в публичните си появи, след като напуснаха кралското семейство и се установиха в Ел Ей. Бившите херцози на Съсекс са отиграли толкова добре анонимността си, че са

Успели да раздадат храна на 20 клиента на Project Angel Food 

Фондация, която обтрижва менюто на хронично болни и хора, чието здравословно състояние не им позволява да излизат от вкъщи.

Дегизирани с маска, ръкавици и най-обикновени спортни дрехи, Хари и Меган са минали през адресите без да бъдат разпознати, разказа за CNN изпълнителния директор на фондацията Ричард Айоб. „Хората не очакват да видят кралски особи пред вратата си. Начинът, по който бяха облечени, и спазването на задължинелната дистанция, бе изключително удобен параван за добрата работа на Хари и Меган.“, добави той.

Внукът на Елизабет II и половинката му направили жеста,

За да подкрепят шофьорите на фондацията, които са принудени да работят в пъти повече заради карантината

В Калифорния. Project Angel Food издадоха, че това е вторият път, в който Хари и Меган им помагат. Те са раздавали храна и миналата неделя, на католическия Великден.

Междувременно семейството дари 90 000 паунда, спечелени от излъчването на сватбата им. Парите ще отидат за британска фондация, която осигурява храна на нуждаещи се хора по време на пандемията.

 

Коментари
Последни видеа