Ан Хатауей майка на второ момче

Подробности за бебето разкри британското издание на HELLO!

30 януари 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

В средата на декември Ан Хатауей стана майка за втори път. Звездата бе забелязана в Кънектикът с 3-годишния си син Джонатан и съпруга си Адам Шулман, който носеше в ръце специална кошница за новородени.

Папараци им направиха снимка и допуснаха, че в кошницата е новороденото бебе, което най-вероятно се е родило още през ноември.
В подкрепа на тази хипотеза бе и последният пост в блога на актрисата, който се появи на 15 ноември през 37-ата седмица на бременността ѝ.
Ан предпочете да се скрие от журналистите и не даде никакви подробности нито за раждането, нито за бебето.

Късмет имаха журналисти от британското издание на HELLO!, които разкриха пола и името на новороденото.
Според изданието второто дете на Ан Хатауей и Адам Шулман отново е момче. Те са го нарекли Джейк. Това е станало ясно този уикенд по време на кинофестивала „Сънданс“ - най-голямата витрина за независимо кино.

Припомняме, че 36-годишната звезда от „Дяволът носи Прада“ и „Дневниците на принцесата“ обяви втората си бременност с черно-бяло огледално селфи в Instagram. А след поздравленията реши да даде и голяма интервю за Daily Mail.
Втората ѝ бременност на мина без усложнения.
Шегата настрана, за всички, които са преживели ада на безплодието и трудностите на зачеването, знайте, че нито една от моите бременности не беше лесна. Изпращам ви допълнителна любов", добавя Хатауей.

Коментари
Последни видеа